Kris Herman har igennem flere år spillet landet tyndt og skabt sig en stor fangruppe uden mediernes bevågenhed. I foråret 2016 udkom han med sin første dansksproget EP og havde mere end 5.000 publikummer på besøg på den efterfølgende spillestedstour.

P4 havde singlen "Når man ik ka gå hjem" i heftig rotation, og sangen var blandt de mest spillede sangen i radioen hen over foråret 2016.

Tættere Sammener fem gedigne popsange om at turde at stå sammen i en tid, hvor fællesskabet nogle gange gisper lidt efter vejret. Udgivelsen byder på vedkommende tekster om venskab og kærlighed, om at lykkedes og blive set og om at brænde igennem og ikke brænde ud. Sangene er præsenteret i et dragende lydunivers, med skarpe pop-produktioner og en insisterende energi og gennemslagskraft.

EPen fra den århusianske sanger og sangskriver Kris Herman ud- kommer 1. april, og er hans første på dansk. Den præsenterer en kunstner, der igennem mere end 700 koncerter i løbet af de seneste år, har fokuseret sit udtryk til et punkt, hvor han nu både musikalsk og menneskeligt fremstår fuldstændig klar i spyttet og ukompliceret; musik handler om at forbinde sig. Det har Kris tænkt sig at gøre gennem en danmarksturné, hvor publikum og fans kan opleve

de nye danske sange live. Kris Herman har ry for at levere et energisk og utroligt nærværende sceneshow, som når ud over scenekanten og han har med tiden skabt relationer til et kæmpe følge af fans over hele landet ligesom at over 12.000 personer er fans på Facebook. Det følge har han især opdyrket ved at turnere rundt på landets efterskoler og højskoler, såvel som flere af de største danske festivaler allerede har præsenteret ham i deres program.

Med udgivelsen af EPen Tættere Sammenåbner Kris Herman sin musik op for hele Danmark med et hold popsange, der sætter sig irriterende godt fast, allerede første gang man hører dem.